Heerlijke groenten en fruit bij je thuis

Voor een kilo ajuin, een busseltje wortelen of een bakje champignons kan je bij de Groene Goesting uiteraard altijd terecht, maar onze groente- en fruitwinkel heeft nog meer in petto voor jou! Wat dacht je bijvoorbeeld van een gezonde koude schotel 's middags of wat verse soep om de dag goed door te komen? Ontdek welke smaken, geuren en kleuren we je allemaal aanbieden op je bord!

Versbereide groente- en fruitproducten

Je honger 's middags stillen met een lekker broodje eiersalade of een kom verse dagsoep, bij de Groene Goesting vind je het allemaal. Of heb je misschien eerder zin in een koude schotel met hesp of een overheerlijk flesje bio-appelsap? Ook dát hebben we in onze winkel! Net zoals we frisse slaatjes en fruitsla vers en vol goesting voor je bereiden… Je springt gewoon even binnen bij ons of je belt je bestelling door zodat je ze enkel nog hoeft af te halen. Een simpelere manier om lekkere groenten en fruit te eten is er niet!

Fruit en groenten om je vingers van af te likken.

Fruit en groenten om je vingers van af te likken

De Groene Goesting stelt heerlijke fruitmanden samen op maat van jouw wensen! Welk fruit lust je graag en welk niet? We kiezen de lekkerste stukken uit en zorgen voor voldoende variatie zodat je met volle goesting van je fruitmand kan genieten. Behalve fruitmanden stellen we ook groentepakketjes samen tegen interessante prijzen. Dus als je eens niet weet wat te koken, dan brengt de Groene Goesting inspiratie! Of als je wat verse kruiden tekort komt in je keuken, dan kan je die probleemloos bij ons bestellen. We hebben trouwens ook delicieuse aardbeien en druiven van eigen teelt in onze winkel die je hart zonder twijfel zullen veroveren…

Gezond en lekker snoepen…

Na een bezoekje aan de Groene Goesting kom je met heel wat lekkers thuis! Van broodjes tot soep, van slaatjes tot fruitmanden: we werken altijd met dagverse producten om jou het beste van het beste aan te bieden.

Kom langs in onze groente- en fruitwinkel in Halen en smul mee van onze heerlijke (streek)producten! Is je klantenkaart trouwens vol? Dan krijg je een gratis bakje aardbeien of flesje appelsap mee!
Kom langs in onze groente- en fruitwinkel in Halen en smul mee van onze heerlijke (streek)producten!

 

Volg ons via

Groene goesting?